Voor de VVM heb ik de laatste jaren al enkele uitjes mogen organiseren. Tijdens mijn wandelingen kon een ieder al contact leggen met andere leden om zo uit zijn of haar comfortzone te stappen en zijn/haar sociaal netwerk vergroten.

Ditmaal wil ik een stapje verder gaan door iets te gaan drinken en te gaan eten in de binnenstad van Utrecht. Doel hiervan is om VVM-leden bij elkaar te brengen en sociaal bezig met elkaar te zijn. Wellicht is dit voor jou wel een spannend uitje omdat dit wellicht je eerste keer is of moeite heb met het aangaan van een gesprek met een ander verlegen persoon die je (nog) niet kent. Of je vindt het wel leuk om met elkaar te gaan praten over diverse onderwerpen.

Om 14:00 wil ik verzamelen bij de Hema in de stationshal van Utrecht Centraal (dus niet de Hema in Godebaltkwartier van Hoog Catherijne). Van 14:30 tot 17:00 wil ik wat gaan drinken bij Stairway to Heaven op de Mariaplaats en van 17:30 tot 21:00 wat eten bij Balkan-restaurant Boro aan de Oude Gracht.

Graag hoor ik van jou of je alleen wat kom drinken, alleen wat kom eten of dat je beide leuk vindt. Dit in verband met reserveringen. Bij zonnig weer kan het nogal druk zijn in de Utrechtse binnenstad.

Meer informatie:
https://www.stairway.nl/
http://www.boro.nl/