Hoe meer zelfrespect en zelfvertrouwen, hoe meer ontspanning en innerlijke rust.

Verlegenheid is een eigenschap die heel mooi kan zijn in mensen. Vaak zijn het bv mensen die bescheiden zijn en goed kunnen luisteren. Dus in elk geval fijne eigenschappen voor de ander. Maar hoe is het voor jou? Je zou je ook geremd kunnen voelen. Zeker in groepen. Het gevoel hebben dat je wordt (ver) beoordeeld door anderen. Daarnaast misschien nog de angst dat je gaat blozen of niet uit je woorden komt. Niet helder kunt denken.

Vaak is het bijvoorbeeld veel lastiger om je grenzen te respecteren en je ruimte in te nemen. Misschien herken jij daar ook iets van.

Kun je het makkelijk of moeilijk accepteren als een deel van jou?

Dat zegt namelijk heel veel over wat het doet met jou. Zo heb ik de 1e 35jaar van mijn leven onderkent dat ik dyslectisch en hoog sensitief ben. Ik voelde me daar veel te kwetsbaar onder. Ik wees al die jaren eigenlijk dat deel van mezelf af. Dat begrijp ik nu. Ik vertoonde gedrag om het te verstoppen. Manzige Henkie gedrag noem ik het altijd. Tegenhanger van verlegen, maar tegelijkertijd precies het zelfde. Ik verstopte zo mijn kwetsbaarheid.

Weet jij waarom je verlegen bent? Waarom jij wel en de ander niet? Ben je blij met die eigenschap of voel jij je er soms door beperkt? Wil je dat daar iets veranderd, zonder dat je de voor jou positieve kanten van deze mooie beschermende eigenschappen kwijt raakt? Dat kan!

Jij bent goed genoeg en jouw verlegenheid dus ook! Daar hoeven we dus niks aan te veranderen. Maar ik zou je heel graag willen helpen met praktische handvatten om nog meer zelfliefde te gaan voelen. Meer vertrouwen in jezelf op een diep liggend (onbewust) niveau. Zodat jij de keuze hebt. De eerste hele grote belangrijke stap naar meer gevoel van vrijheid en innerlijke rust en dus minder stress en angst is: Een Zelfliefde Mindset.

Hoe meer zelfrespect en zelfliefde, hoe meer ontspanning. Hoe meer jij echt helemaal jezelf kunt zijn doordat jij jezelf respecteert zoals je bent, je waarheid spreekt, compassievol en liefdevol bent naar jezelf, je ruimte inneemt, je grenzen respecteert en kunt ontvangen, hoe meer je vrij bent. Vrij van de systemen die stress, spanning en dus onrust veroorzaken.

We gaan in deze workshop drie belangrijke pijlers van zelfliefde belichten. Met behulp van oefeningen als hypnose meditaties en heel veel praktische tips en belangrijke tools die oprecht je leven kunnen veranderen.

  • Zelfvertrouwen vergroten
  • Grenzen aangeven zonder schuldgevoel
  • Selftalk in jouw voordeel

Hier gaan we interactief mee aan de slag, in een veilige intieme setting met elkaar, zodat je de voordelen meteen voor jezelf kunt ervaren. Ik kan niet wachten en kijk enorm uit naar onze ontmoeting. Heel graag tot dan.

Liefs Marian

Holistisch Stress Verpleegkundige / 

Hypnotherapeut / Stress Counselor / Transformatie coach

www.Innerlightcoaching.nl

Alle geïnteresseerde zijn welkom om deel te nemen aan deze workshop

Locatie:

Kargadoor

Oudegracht 36,

3511 AP Utrecht

Tijd: 13.30 tot 16.30 uur

Inloop: vanaf 13.00 uur

Kosten: Gratis
Aanmelden: Is niet nodig