The Ultimate Dance Event of the Year on Saturday 28th of September 2019!

 

Het thema van het feest is Black en White. Dresscode: graag iets zwart en/of wit aantrekken of op hebben. Bijvoorbeeld: witte broek, zwart shirt, witte trui, zwarte hoed etc.. Je kunt het zo gek niet bedenken alles is toegestaan mits het niet ongepast en/of aanstootgevend is. Mocht je echter geheel in het zwart en/of wit willen komen dan is dit alleen maar prima.

 

Wij hebben deze avond beschikking over een top DJ (dus lekker de voetjes van de vloer), een excellente catering crew die iedereen voorziet van de nodige hapjes en drankjes. Tevens zullen wij op deze avond een ware Tombola (loterij) houden waar eenieder die zich aanmeldt voor dit feest gratis aan mee mag doen.

Tevens is er ook de mogelijkheid om in het gebouw gratis te overnachten.

 

Goede muziek, mooie prijzen, leuke mensen, goede bereikbaarheid zowel per auto (gratis parkeren) als openbaar vervoer (Lijn E, randstad rail 3 en 4 stoppen als het ware voor de deur)  en heerlijk eten en drinken. Kortom, wat wil je nog meer? Niets toch! Lijkt dit je wat? Zet 28 september 2019 alvast in jouw agenda en Partners, vriend of vriendin mogen ook meekomen en kunnen zich dus ook aanmelden.