Zaterdag 30 april maken we s’ middags eerst een kleine stadswandeling met als thema de wederopbouw van Rotterdam, dit jaar 75 jaar geleden. De route is gratis via een app te downloaden en voert je langs plekken die de wederopbouw van de stad markeren. Tussendoor is er waarschijnlijk ook nog wel tijd om ergens wat te drinken. Na de wandeling lopen we naar restaurant Amigo op het Stadhuisplein waar we “all you can eat” tapas gaan eten. Zorg dus dat je honger hebt! We hebben dit al eens eerder gegeten en de keuze is enorm.

Via een tablet bestellen we 2,5 uur lang onbeperkt tapas. Dit houdt in per ronde 3 tapas per persoon en er kan weer besteld worden als de vorige bestelling geconsumeerd is. Let op bij je bestelling dat je alles op kunt, want voor niet opgegeten tapas wordt 2,50 per tapas in rekening gebracht.

Er zijn wel 50 verschillende gerechtjes te proeven. Er is keuze uit koude en warme tapas, vis tapas en vegetarische tapas. Enkele voorbeelden, Tortilla met zalm en roomkaas, rauwe ham met meloen, tonijnsalade met cajunkruiden, paella op zijn Mexicaans, zalmspiesjes, stoofschotel rundvlees, burrito met kip, portobello met geitenkaas en honing, kroketjes gevuld met kaas en spinazie, aardappeltjes met pittige tomatensaus.

Ook zijn er verschillende nagerechtjes in tapas vorm zoals fruit met citroenijs, dame blanche, churro’s.

Heb je zin in een gezellige zaterdag, ga dan met ons mee.

Zie voor meer informatie:
www.rotterdamroutes.nl
www.amigo-roterdam.nl

Aanmelden leden:
zie het ledenforum of klik hier voor de details

Aanmelden niet-leden: Stuur een e-mail naar info@verlegenmensen.nl Je mag eenmalig aan een activiteit meedoen om te kijken of je het leuk vind om VVM lid te worden. Omdat we uit eigen ervaring weten dat je vaak een drempel over moet om aan zo’n uitje deel te nemen, proberen we deze drempels zo laag mogelijk te maken. Iemand die voor de eerste keer meegaat, mag iemand meenemen. Bijvoorbeeld een familielid of een goede bekende. Hij of zij hoeft geen lid te zijn en dat ook niet te worden.