Vanmiddag spelen we eerst een potje midgetgolf op de 18 holes baan en uitsluitend maken we een 1,5 uur durende rondvaart door de havens en langs een stukje skyline van Rotterdam.
Na de midgetgolf gaan we naar de boot die op 5 minuten loopafstand aan de Parkhaven ligt. Om 16.45 uur stappen we aan boord om de havens van Rotterdam vanaf het water te bekijken.
Ben je geïnteresseerd in de grote zeehavens van Rotterdam? Dan is deze speciale Havenrondvaart een must-do! Stap aan boord voor een rondvaart van 1,5 uur waarbij een live guide je alle ins en outs vertelt over de containerschepen, de overslaghavens, de geschiedenis en het heden. De vaart start in de Parkhaven onder de Euromast. We passeren de Sint Jobshaven, de Waalhaven, de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij met o.a. de Onderzeebootloods, de Maashaven met het bekende cruiseschip ss Rotterdam, de Rijnhaven met Hotel New York waar vroeger de Holland Amerika Lijn gehuisvest was en nog een stukje langs de skyline. Deze vaart moet je beleefd hebben tijdens jouw verblijf in Rotterdam!
Zoek een plekje binnen in de gezellige salon of strijk neer op het zonnedek. Er is een beperkt aantal plaatsen buiten en deze kunnen vooraf niet gereserveerd worden. Als het buitendek vol is, dan kun je binnen plaatsnemen. Aan boord is een bar waar dranken en hapjes verkrijgbaar zijn.
I.v.m. reservering en betaling van de boottocht dien je het bedrag van €16,00 over te maken uiterlijk 23 juli op rekeningnummer NL19 INGB 0005205959 t.n.v. R. Gerritsen met als omschrijving Boottocht.
Adres midgetgolf : Parkhaven 22 Rotterdam Adres boottocht: Parkhaven tegenover de Euromast
Zie voor meer info: www.rivercruiserotterdam.nl en www.midgetgolfparkhaven.nl

VVM leden:
Voor meer informatie en aanmelden zie nieuwsbrief